2 3 4 5

Trainingen

Luisteren en vertellen

 

Herken je het dat je bij een vergadering zit en na een half uur denkt… waar gaat dit eigenlijk over? Of dat je met een collega hebt overlegd, wegloopt en denkt… oh ja, dat had ik nog willen zeggen, en dat nog willen vragen, en wie doet nu eigenlijk wat? Om dit te voorkomen is goed luisteren en vertellen enorm belangrijk. Het kan je zowel zakelijk als privé voordelen geven als je deze vaardigheden beheerst.

Tijdens de training luisteren en vertellen ga je daar mee aan de slag. Zodat je leert herkennen wat bij jou voor ruis zorgt, hoe je de juiste vragen kan stellen en hoe je zelf een boeiend verhaal kan vertellen.

De training wordt gegeven door Ruth Bos (arbeidspsychoog) en Corine Geluk (communicatiespecialist).

  1 dag      online     75,-    

Sociale media in 1 dag

 

Sociale media is een belangrijk onderdeel voor profilering van je bedrijf en van jezelf. Maar welke zijn op dit moment het belangrijkste? Welke doelgroep komt waar? En hoe gebruik je het zonder dat je er te veel tijd aan kwijt bent? Bij de training sociale media nemen we je mee naar de wereld van sociale media en na de training ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, weet je welke sociale media jij het beste kan gebruiken en heb je de basis voor jouw persoonlijke sociale mediastrategie.

  1 dag      online     155,-     

LinkedIn basistraining

 

Hét zakelijke netwerk. In sociale media-land is LinkedIn leidend op zakelijk gebied. LinkedIn geeft je de mogelijkheid jezelf te profileren, te laten inspireren en contact te onderhouden met mensen die je in het dagelijks leven niet makkelijk spreekt. En niet te vergeten, het is je online CV.

Kortom, genoeg redenen om je LinkedIn profiel te updaten en te leren hoe je zo optimaal mogelijk gebruikt maakt van dit zakelijke netwerk. Tijdens de training werken we aan je profiel, maken we deze volledig en zetten de puntjes op de i. Ook leer je hoe je een update plaatst, een bericht deelt en reageert op het bericht van een ander. De basis van LinkedIn in een ochtend.

  1 dagdeel     online     75,-   

Zakelijk vloggen

 

Vloggen is het communicatiemiddel van deze tijd. Je bent zichtbaar en hoorbaar voor jouw klant of doelgroep. Op een hele directe manier breng je informatie over en laat je mensen met je kennis maken. Veel mensen vinden het lastig om te gaan vloggen. Wat vertel je? Hoe neem je het op? Hoe zorg je dat het er mooi uitziet?
Tijdens de vlogtraining leer je in 1 dag een eenvoudige vlog op te nemen en te monteren met je eigen telefoon. Je leert welk moment of onderwerp geschikt is voor een vlog, hoe je filmt en hoe je het monteert. Je leert geen professionele productie te maken maar een verzorgde vlog met goed geluid en een nette afwerking.

  1 dag      Gouda     275,-      16, 19 en 24 september

Balans tussen werk en privé

Prettig werken en voldoende aandacht en energie hebben voor je privéleven? Een goede balans tussen werk en privé is heel belangrijk. In de praktijk is het vaak zo, dat we het gevoel hebben dat we achter de feiten aanhollen en te veel ballen in de lucht moeten houden. Een verstoorde balans zorgt voor stress en minder voldoening.

Tijdens de driedaagse praktische training ‘Balans tussen werk en privé’ breng je in kaart wat voor jou echt belangrijk is op werk- en privé gebied. Je ontdekt wat jouw energiegevers en energienemers zijn en waar je je tijd aan besteed. Je werkt aan het stellen van prioriteiten waardoor je minder stress ervaart en meer energie hebt. Tussen de trainingsdagen door ga je aan de slag om het geleerde meteen toe te passen.

De trainingsdagen zijn drie woensdagen
of drie zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur.

  3 dagen      Gouda     775,-      9 en 23 september, 3 oktober 2020 – 31 oktober, 14 en 28 november

 

Wat wil je nog leren? Waar wil je beter in worden? Welke stappen wil je dit jaar zetten?

Er is niets mooiers dan jezelf de tijd en de ruimte gunnen om iets te leren, om jezelf de kans te geven om te ontwikkelen. Bij ons kun je terecht voor verschillende workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zakelijke ontwikkeling en sociale media.

De trainingen op een rijtje:

  • Luisteren en vertellen
  • Je kennis over sociale media up-to-date
  • Maak je LinkedIn-profiel op orde
  • Zakelijk vloggen
  • Balans werk en privé
  • Duik in je doelgroep met behulp van persona’s

De trainingen geven wij nu grotendeels online. Op onze locatie in Gouda hebben wij de mogelijkheid om kleine groepen op gepaste afstand te trainen

Naast vrije inschrijving geven wij alle trainingen ook incompany. Ga met je team aan de slag met jullie LinkedIn-profielen, verdiep je in luisteren en vertellen of leer meer over sociale media. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De workshops en trainingen worden ontwikkeld en gegeven door Ruth Bos, arbeidspsycholoog en Corine Geluk, communicatiespecialist.