2 3 4 5
Lucky Lizard is het bedrijf van Tim en Corine Geluk. Partners, zowel zakelijk als prive. Voor hun de ideale combinatie. In 2005 is het bedrijf gestart onder de naam Geluk Producties. In 2016 is de naam veranderd in Lucky Lizard. Lucky Lizard heeft ruime ervaring met webcare, communicatieadvies, de inzet van sociale media, tekstschrijven en video producties.
Corine Geluk Corine heeft ruime ervaring in communicatie en geeft graag workshops, presentaties en cursussen in het gebruik van sociale media. Ze is een echte netwerker en voor je het weet heeft ze jou aan iemand anders gekoppeld. Opletten dus! Naast deze belangrijke bezigheden besteed ze haar tijd aan het maken en ontwerpen van kleding.
Tim Geluk-van den Burg In ieder bedrijf/organisatie ziet Tim Geluk-van den Burg wel een mooi verhaal. Dat is de basis voor zijn sociale-media-strategie: altijd laten zien wat je in huis hebt. Door de ruime ervaring die hij heeft op het gebied van online communicatie is hij goed in staat mee te denken met de communicatiedoelen van een organisatie en vertaalt hij dit met veel creativiteit naar concrete resultaten. Ook als spreker is Tim inspirerend en hij heeft de kracht om (met wat tijd) hele organisaties mee te nemen naar een stip op de horizon.
Linda de Vlieger Linda helpt bedrijven om met de beide benen op de grond te blijven staan. Haar favoriete uitspraak is: ” Zo, nu even concreet”. Voor je het weet zijn de afspraken helder op papier gezet en heeft zij alles al georganiseerd. Dit heeft een positief effect op de projecten en zorgt voor een prettige focus in alle acties die bij een project horen.
Nog meer mensen Lucky Lizard gebruikt een groot netwerk van bedrijven met een scala aan vakgebieden. Met een aantal hiervan heeft Lucky Lizard afspraken gemaakt. Voor opdrachtgevers biedt dit een breed palet aan expertises en is er voldoende capaciteit voor opdrachten van elke omvang. Hierdoor blijft er continuïteit in de werkzaamheden, terwijl de samenwerkende ondernemers wel uitermate flexibel blijven. Dit is voor een opdrachtgever prettig:  
  • flexibiliteit en draagkracht;
  • opvang bij uitval;
  • synergie door kruisbestuiving tussen verschillende expertises;
  • hoge betrokkenheid bij opdrachtgevers.